De loper

De (hard)lopers staan bij runpoint centraal. De afgelopen jaren zijn er ontzettend veel hardlopers bij ons gekomen met uiteenlopende verhalen. Een aantal van hen hebben wij benaderd voor onze rubriek “de loper”. Hieronder vind je een aantal van deze inspirerende verhalen.

Arjen Visserman

“Ik was een trainingsbeest en ging voor een topsportcarrière, totdat er blessures kwamen. Tegenwoordig probeer ik vooral mijn passie voor het hardlopen over te brengen op recreatieve lopers, en train meerdere loopgroepen. Ik blijf fanatiek, maar het gaat me nu vooral om zo lang mogelijk die vrijheid te kunnen ervaren van lopen waar en wanneer ik wil.”

Julia van Bohemen

“Ik sportte in mijn jeugd behoorlijk fanatiek, maar daarna werd het sportief gezien stil. Pas na mijn vijftigste pakte ik het weer op en binnen twee jaar liep ik een marathon. Het gaf me zoveel voldoening. Het gaat voor mij ook over mezelf leren kennen en vooral over voelen. Dat laatste is voor mij een uitdaging en maakt me ook kwetsbaar. Als het lukt is er dat gevoel van vrijheid en voel ik me sterk.”

Laat nu een loopanalyse doen in ons looplab!