Runpoints sparen

Bij runpoint leeuwarden ontvang je bij je aankopen gratis munten; runpoints. Met deze runpoints krijg je lekkere korting op je volgend paar schoenen, shirt, short of sokken. Beweeg jij om een goed te doen? Met runpoints kun je ook het goede doel ondersteunen.Bij iedere besteding van twintig euro bij runpoint leeuwarden ontvang je gratis een klinkende munt. Het is ook mogelijk om runpoints te krijgen door deel te nemen aan geselecteerde evenementen. De runpoints zijn een spaar-middel dat je kunt gebruiken zoals jij wilt; voor korting of een goed doel, waar jij voor gaat.

Spaar voor korting

Ben je toe aan een paar nieuwe trainings- of wedstrijdschoenen of zoek je een outfit die past bij jouw doel? Voor iedere runpoint die je inlevert, ontvang je maar liefst 2 euro korting op het gehele assortiment, dus ook tijdens de sale, op sportvoeding, horloges en andere accessoires. Ga jij liever voor een paar unieke runpoint sokken, een runpoint shirt of een runpoint rugzak? Met je runpoints kun je deze exclusieve items in de winkel ophalen.

Ga voor een goed doel

Beweeg jij om een goed doel te steunen? Regelmatig zet Runpoint een sporter en het doel waar hij of zij voor gaat in de spotlight en nodigen wij iedereen uit dit goede doel te ondersteunen. Dit kan door mee te doen aan speciale evenementen of door runpoints te schenken. In de winkel in Leeuwarden staat een inzamelpunt waar jij je runpoints kunt doneren.

Stefan_P_I6A9656-1000x1000

Goede doel: it giet mâl

Onder het motto ‘it giet mâl’ zwemt Stefan van der pal vanaf 2 juli de friese elfstedentocht. In vier dagen tijd ruim 200 kilometer zwemmen? Hij gaat ervoor! Waarom? Om zijn eigen grenzen op te zoeken, maar vooral om geld op te halen voor Stichting Sammy, Make a wish en Kika. Vanzelfsprekend gaat ook runpoint leeuwarden ervoor! In de winkel staat een inzamelpunt waar jij runpoints kunt doneren aan de door Stefan geselecteerde stichtingen. Zo help ook jij mee om zieke kinderen een betere toekomst te geven of hun allerliefste wens te laten vervullen. Gaan we met elkaar voor goed doen.

Laat nu een loopanalyse doen in ons looplab!