Waar wij voor gaan

Lekker in je vel zitten en eindelijk weer in je lievelings- spijkerbroek passen, een nieuwe start in je leven maken, je gezond voelen, de snelste zijn, er goed uitzien, goed doen voor iets of een ander, even alleen zijn of juist deel uitmaken van een groep, de kop leeg of inspiratie opdoen, jezelf overtreffen of sociale acceptatie, herinneren of vergeten, aanzien of afzien … wat maakt dat jij keer op keer je veters strikt en er voor gaat, in plaats van lekker lui op de bank te zitten. Bij runpoint is die innerlijke motivatie het middelpunt waar alles om draait. Daar maakt runpoint het verschil.

 

Persoonlijk contact met jou, de sporter. Wie loopt er achter dat startnummer? Wat beweegt jou, waar ga jij voor? De mens in de loper zien en laten voelen dat je gezien bent.

 

Runpoints sterke punten (topsport achtergrond, 25 jaar ervaring, groot sociaal netwerk, goodwill, merkonafhankelijkheid, runlab) zijn er om jou te helpen bij de realisatie van je innerlijke drive. De verkoop van schoenen, kleding en klokjes komen op de tweede plaats, jij en jouw doel gaan voor. Runpoint waar jij voor gaat.

Ons team

Inge_K_I6A9422-1000×1000

Inge

Medewerker
Hero_P_I6A9888-1000×1000

Hero

Medewerker
John_S_I6A9572-1000×1000

John Sloot

Eigenaar

Runpoints sparen

Ga jij voor een betere wereld? Doneer je Runpoints aan een goed doel. Ga je voor lokaal? Schenk je Runpoints aan je eigen club of vereniging. Ga jij voor een scherpe deal? Cash je Runpoints en bepaal je zelf waar jij je voordeel op doet. Runpoint waar jij voor gaat.

Laat nu een loopanalyse doen in ons runlab!