Runlab

De trots van de winkel; ons runlab. Een geavanceerde opstelling waarmee we de loopbeweging kunnen analyseren. Door deze opstelling kunnen wij niet alleen een advies geven over de juiste hardloopschoenen, maar ook loopstijl en techniek beoordelen. Deze krachtige combinatie is van levensbelang als het gaat om optimale prestaties en blessurepreventie.

Hoe werkt het?

Waar de klant voor gaat is het meest belangrijk voor ons. Daarom heeft de analyse in ons runlab geen vaste structuur. We starten met het ontdekken waar jouw behoeftes liggen en passen op basis van die behoeftes de analyse aan. Deze kan bijvoorbeeld meer gericht zijn op blessurevrij lopen, de beste prestaties neerzetten of het genieten van een mooi hardlooprondje.

 

Met ons analyse systeem maken we opnames met 3 high-speed camera’s, waarna we met jou de beelden op groot scherm terug kijken. Hier kun je zelf perfect zien hoe je loopt en kunnen wij praktische tips meegeven. Afhankelijk van waar jij voor gaat, breiden we de loopanalyse uit met andere schoenen/metingen.

Inschrijven runlab

Het podium dat jij verdient, zo zou je ons runlab kunnen omschrijven. 3 high-speed camera’s analyseren jou, terwijl jij op een loopband loopt. Op basis van de beelden, die we samen bekijken, geven we advies over de beste loopschoenen, maar kunnen we ook advies geven over loopstijl en techniek. Een krachtige combinatie voor blessurepreventie en optimale prestaties! Vul het formulier in en je krijgt reactie van ons!

Laden...