Runpoints sparen

Bij runpoint leeuwarden ontvang je bij je aankopen gratis munten; runpoints. Met deze runpoints krijg je lekkere korting op je volgend paar schoenen, shirt, short of sokken. Beweeg jij om een goed te doen? Met runpoints kun je ook het goede doel ondersteunen.Bij iedere besteding van twintig euro bij runpoint leeuwarden ontvang je gratis een klinkende munt. Het is ook mogelijk om runpoints te krijgen door deel te nemen aan geselecteerde evenementen. De runpoints zijn een spaar-middel dat je kunt gebruiken zoals jij wilt; voor korting of een goed doel, waar jij voor gaat.

Spaar voor korting

Ben je toe aan een paar nieuwe trainings- of wedstrijdschoenen of zoek je een outfit die past bij jouw doel? Voor iedere runpoint die je inlevert, ontvang je maar liefst 2 euro korting op het gehele assortiment, dus ook tijdens de sale, op sportvoeding, horloges en andere accessoires. Ga jij liever voor een paar unieke runpoint sokken, een runpoint shirt of een runpoint rugzak? Met je runpoints kun je deze exclusieve items in de winkel ophalen.

Ga voor een goed doel

Beweeg jij om een goed doel te steunen? Regelmatig zet Runpoint een sporter en het doel waar hij of zij voor gaat in de spotlight en nodigen wij iedereen uit dit goede doel te ondersteunen. Dit kan door mee te doen aan speciale evenementen of door runpoints te schenken. In de winkel in Leeuwarden staat een inzamelpunt waar jij je runpoints kunt doneren.

Miny_V_I6A9798

Goede doel

Miny Verheij haar grote wens is om met haar gehandicapte pleegdochter te kunnen hardlopen. “Séraphine straalt wanneer ze meegaat als ik hardloop maar in en reguliere rolstoel krijgt ze teveel impulsen en is ze snel doodop. Een Hippocampe Marathonstoel zou een uitkomst zijn.” Wij zijn gegrepen door de droom van Miny & Séraphine, dus de komende periode is het mogelijk om je runpoints te doneren en mee te helpen hun droom uit te laten komen!

Laat nu een loopanalyse doen in ons looplab!