Home  –  Acties

lopende acties ga voor voordeel

 

Tot en met september is het HOKA ONE ONE time

 

Ter introductie van de nieuwe Clifton 8 zetten we bij runpoint leeuwarden HOKA ONE ONE is de spotlight. Loop gerust binnen op de Nieuwestad en ga voor de ultieme ‘light’ ervaring van de Clifton 8. En als extraatje is er op zaterdag 28 augustus is het HOKA Experience Day!

 
THE OVERACHIEVING CONTINUES
Ervaar de HOKA Clifton 8 nu bij runpoint leeuwarden. Loop gerust binnen of ga voor een afspraak voor een loopanalyse in het runlab. Ga voor de nieuwe Clifton 8 van Hoka, nu vol op voorraad bij runpoint. Even zacht en licht als de Clifton 7, maar met een lichtere middenzool met meer respons door een nieuwe samenstelling van een energieke foam.
 
Ga voor lichter lopen naar runpoint leeuwarden.

Feel good gratis homemade brownie

 

Deze zomer gaat runpoint samen met Mizuno voor het gezond bewegen van de medewerkers van Brownies&downieS: een feestje! Feest mee en ga met de rode runpoint (die je bij iedere aankoop v.a. 30 euro bij runpoint ontvangt) naar de Nieuwestad 1 voor een gratis zelfgemaakte brownie: barstens vol passie en pure chocolade. Echt super food dus, want chocolade is niet alleen erg lekker, het loopt ook nog eens over van de antioxidanten en het verhoogt de opname van zuurstof. Ga dus snel bij de collega hardlopers op nummer 1 op de koffie. Geniet van super food en voel je super goed!

Eerdere acties ga voor voordeel

Juli: Dubbele punten bij Mizuno – the world at your feet

 
Het maakt niet uit of je hardloopt op de loopband, op onverharde paden of door de straten, het landschap waar je loopt is jouw wereld om te ontdekken. Het is de plek waar je mentale en fysieke uitdaging aangaat, waar je nieuwe plekken, nieuwe mensen, nieuwe verhalen, nieuwe meningen en inzichten vind. Deze plek zit in je hoofd, maar ook in het echte leven en in de virtuele wereld. Het verbreed je horizon, je menselijke ervaring. Het verlegt je limieten en potentieel verbreed het alles om je heen: van cultuur en educatie tot mentale gezondheid. Het bereiken van een nieuw niveau is niet de finish. Het is slechts de start van een nieuw avontuur met nog zo veel meer te ontdekken. Jij hebt de wereld aan je voeten.

Juni is het ON maand bij runpoint leeuwarden!

 

Ontvang tijdelijk 20% van je aankoopbedrag uitgekeerd in keiharde runpoints op al je aankopen op ON Running. Ga daarmee voor een ONgehoorde korting op je volgende paar schoenen, cash ze meteen voor een paar ONtzettend coole sokken of een ONmisbaar drinksysteem. Ga jij liever voor een tijdelijk verkrijgbaar ON-PACK? Scoor jouw favoriete kleur nu voor slechts 10 runpoints i.p.v. 40 euro.

Ga voor dubbele runpoints bij Saucony

 

Mei is de grote Sauconymaand bij runpoint. Bij aankoop van een Saucony artikel krijg je de hele maand dubbele runpoints, die je kunt gebruiken als korting op je volgende aankoop of kan schenken aan het goede doel. Dus per 20 euro 2 runpoints die elk 2 euro waard zijn! Zien wij je snel in de winkel? We zijn ook weer geopend zonder afspraak!