ga voor een goede start

 
Bij runpoint ga je voor een goede start: een uitgebreide loopanalyse, een gedegen advies en daardoor de schoenen die het beste bij jou en je doel passen. Runpoint is er trots op dat deze visie, in samenwerking met het Rode Kruis Fryslan, doorgegeven kan worden aan kinderen waarvoor een goede start van de dag (een goed ontbijt) niet zo vanzelfsprekend is. Lees hier meer over deze actie en hoe jij daar jouw bijdrage aan kunt leveren

Eerdere acties ga voor voordeel

hollandse nieuwe haringloop | woensdag 15 juni

 
Naast de nieuwe maatjesharingen was er nog lekker nieuws: de nieuwe Carbon X 3 van HOKA. Op woensdag 15 juni gingen we met ruim 50 proeflopers voor een heerlijk uitje en probeerden de Carbon X 3 of een andere schoen van HOKA tijdens een ongedwongen (±) 5 kilometer City Run. Gehuld in een gratis nieuw runpoint shirt vertrokken de groepjes om 19.00 uur vanuit de runpoint winkel in Leeuwarden. De route was in mootjes gehakt (woordgrapje) en er kon tussentijds van schoenen gewisseld worden. Na afloop stond de crew van FISH en GO klaar met een heerlijke en gezonde verrassing. De bijdrage van 5 euro ging naar het kind+ontbijt project van het rode kruis Fryslân. Beelden van dit heerlijke uitje staan op facebook.

ON supenrun | donderdag 12 mei

 
Ter introductie van de nieuwste ON loopschoenen organiseert runpoint leeuwarden op donderdag 12 mei een sup en run! Test de ON CloudRunner en ervaar hoe super het is om op wolken naar de SUP Skool te lopen. Voorafgaand aan het suppen krijg je daar een korte instructie. In een groepje van maximaal 40 mede supenrunners vertrek je daarna voor een betoverend rondje over het water van de binnenstad van Leeuwarden. Terug op aarde, maar nog steeds in de wolken van het zweven over het water trek je de ON CloudRunners weer aan voor een relaxte loop terug naar de runpoint winkel. Ga voor super, ga voor de ON supenrun.
 
Beelden van deze superdag zijn te bekijken op de facebookpagina van runpoint.

Saucony road tour / pizza – fun – run

 
Ga voor de heerlijkste ervaring en ervaar de nieuwste schoenen van Saucony in de praktijk. Op donderdagavond 21 april organiseren runpoint en Saucony de pizza-fun-run. Test de RIDE15 gratis in een gezamenlijke road tour langs de highlights van Leeuwarden. Naast een heerlijk zittend Saucony loopshirt en een lekkere loop kun je na afloop rekenen op goddelijke pizza van de Burgemeester van Napels. En om de fun in de run overcompleet te maken, gaan we onder de maximaal 30 deelnemers een paar Ride 15 van Saucony verloten. Ga snel voor je aanmelding, want vol = vol.
 
Beelden van deze heerlijke ervaring zijn te zien op de facebookpagina van runpoint.

ga voor geluk, win je aankoopbedrag terug

 
Ga voor het gelukzalige gevoel van de perfecte hardloopschoenen nu naar runpoint leeuwarden. Met de nieuwste RIDE 15 van Saucony kan je geluk niet op: het gebruik van de nieuwste technieken en materialen maken dat je iedere stap vol comfort maakt. Daarbovenop maak je in de actiemaand april bij aankoop van een paar Saucony schoenen kans om je volledige aankoopbedrag terug te winnen! Ga voor geluk!
 
De twee gelukkige winnaars van een tegoedbon voor een nieuw paar Saucony’s zijn Fokelina Machiela en Arjan Tolman! Gefeliciteerd!

ga voor de fun, loop de breakfastrun

 
Op zondagmorgen 3 april verzamelden we met zo’n 150 funrunners om 9:30 uur bij Brownies&downieS in Leeuwarden. Gekleed in het nieuwe Mizuno shirt gingen we naar de naastgelegen Prinsentuin. Na de gezamenlijke warming-up ging de een voor een enkel rondje en de ander voor de volle 7 kilometer. Na afloop stond wachtte er bij Brownies&downieS een gezond ontbijt.
Foto’s van deze fun dag zijn hier te bekijken.
 
Organisatie runpoint leeuwarden i.s.m. Mizuno en Brownies&downieS

24 November schaatsclinic met Team Frysk

 
Ben je naast loopgek ook dol op ijs en wil je eens de fijne kneepjes van het schaatsen leren? Kom dan op woensdag 24 november naar de schaatsclinic van Team Frysk. Deze clinic wordt je aangeboden door runpoint en Saucony, twee trotse sponsoren van dit gepassioneerde schaatsteam! Programma :
  • 19.00 uur verzamelen in runpoint winkel aan de Nieuwestad 26.
  • 19.15 uur warming-up richting 11-stedenhal.
  • 19.45 uur schaatsoefeningen / schaatsen
  • 21.30 uur terug joggen richting winkel. Schaatsen worden naar de ijsbaan en terug vervoerd. Maximaal 50 personen. Deelname gratis.

Feel good gratis homemade brownie

 
Deze zomer gaat runpoint samen met Mizuno voor het gezond bewegen van de medewerkers van Brownies&downieS: een feestje! Feest mee en ga met de rode runpoint (die je bij iedere aankoop v.a. 30 euro bij runpoint ontvangt) naar de Nieuwestad 1 voor een gratis zelfgemaakte brownie: barstens vol passie en pure chocolade. Echt super food dus, want chocolade is niet alleen erg lekker, het loopt ook nog eens over van de antioxidanten en het verhoogt de opname van zuurstof. Ga dus snel bij de collega hardlopers op nummer 1 op de koffie. Geniet van super food en voel je super goed!