Home  –  Werken bij

Vacature Verkoopmedewerker

Wij zoeken een nieuwe collega!
runpoint Leeuwarden is op zoek naar een nieuwe verkoopmedewerker. Ben jij sportminded, positief en vind je het leuk om je kennis en ervarig met andere lopers te delen? Dan ben jij het verkooptalent dat we zoeken!
 
In onze mooie winkel geef je op basis van loopanalyses in het runlab het beste schoen advies. Waar de klant voor gaat, dat is voor ons erg belangrijk. Als de klant tevreden de winkel uitstapt, is onze dag weer geslaagd.
 
Wat vragen we van jou?
Uiteraard is affiniteit met hardlopen het allerbelangrijkst. Daarnaast beschik je over een positieve mindset en weet je van aanpakken. Je opleiding of achtergrond maakt hierbij minder uit. Wij zorgen ervoor dat je de kennis en kunde krijgt om de klanten op de beste manier te helpen. Je gaat +- 24 uur per week werken, met de nadruk op het einde van de week. De exacte werkdagen zijn in overleg.
 
Krijg jij een goed gevoel bij een baan als verkoopmedewerker bij runpoint? Stuur dan een mail naar info@runpoint.nl. We nodigen je graag uit voor een gesprek om te ontdekken wat we voor elkaar kunnen betekenen.