Home  –  Runpoints

runpoints  ga ervoor

 

Bij iedere besteding* van twintig euro bij runpoint leeuwarden ontvang je gratis een klinkende munt. Je kunt ook runpoints krijgen door deel te nemen aan geselecteerde (loop-)evenementen. De runpoints zijn een spaarmiddel dat je kunt gebruiken zoals jij wilt; korting of goed doel, waar jij voor gaat.

 

Ga voor korting

Ben je toe aan een paar nieuwe trainings- of wedstrijdschoenen of zoek je een outfit die past bij jouw doel? Voor iedere runpoint die je inlevert, ontvang je maar liefst 2 euro korting op het gehele assortiment, dus ook tijdens de sale, op sportvoeding, klokjes en andere accessoires.

 

Ga voor exclusieve items

Ga jij liever voor een paar unieke runpoint sokken, een runpoint shirt of een runpoint rugzak? Met je runpoint munten kun je deze exclusieve items in de winkel ophalen**, gratis!

 

Ga voor een goed doel

Beweeg jij om een goed doel te steunen? Regelmatig zet runpoint een sporter en het doel waar hij of zij voor gaat in de spotlight en nodigen wij iedereen uit dit goede doel te ondersteunen. Dit kan door mee te doen aan speciale evenementen of door runpoints te schenken. In de winkel in Leeuwarden staat een inzamelpunt waar jij je runpoints kunt doneren. 

Heb je zelf een goed doel waar jij voor gaat? Neem dan contact op met runpoint leeuwarden, wie weet staan jij en jouw doel binnenkort op de voorgrond.

 

Ga voor goud

Naast de glimmende zilveren runpoints zijn er een aantal unieke gouden munten in omloop! Het kan dus zo maar zo zijn dat jij een gouden runpointmunt te pakken krijgt. Heb je goud gevonden? Ga dan naar de winkel op de Nieuwestad 26 in Leeuwarden en ontdek wat jij hebt gewonnen.

 

*  Bij een besteding van twintig euro ontvang je één runpoint. De munten zijn alleen geldig bij runpoint leeuwarden en niet inwisselbaar tegen kontanten. 

**Zolang de voorraad strekt.