Home  –  Goede Doelen

goede doelen ga voor goed

 

Beweeg jij om een goed doel te steunen? Regelmatig zet runpoint een sporter en het doel waar hij of zij voor gaat in de spotlight en nodigen wij iedereen uit dit goede doel te ondersteunen. Dit kan door mee te doen aan speciale evenementen of door runpoints te schenken. In de winkel staat een inzamelpunt waar jij je runpoints kunt doneren.

 

Waar gaan we met elkaar voor?

Voor de komende periode staat runpoint open voor nieuwe initiatieven. Heb je zelf een goed doel waar jij voor gaat of weet je iemand die wel wat extra media-aandacht en financiële ondersteuning kan gebruiken? Neem dan contact op met runpoint via goededoel@runpoint.nl en wie weet staan jij en jouw doel binnenkort op de voorgrond.

Gerealiseerde goede doelen samen goed gedaan

Miny Verwey Als pleegmoeder van Kevin (14) en Séraphine (6) geniet Miny met volle teugen wanneer ze haar liefde voor haar twee pleegkinderen en de liefde voor de duursport kan combineren. Miny’s grote wens was om samen met haar gehandicapte pleegdochter te kunnen sporten. “Eerst 5, dan 10km en uiteindelijk wellicht een halve marathon is een droom voor ons”, aldus Miny. “Séraphine straalt wanneer ze meegaat als ik hardloop, maar in een reguliere rolstoel krijgt ze te veel impulsen en is ze snel doodop. ” Een Hippocampe Marathonstoel bleek de uitkomst. In juni 2021 kwam de droom van Miny en Séraphine uit: van alle gedoneerde runpoints plus een aanvulling van runpoint leeuwarden is die perfecte loopstoel er gekomen. Vanaf nu kunnen ze er heerlijk samen voor gaan. DANK!

Stefan van de Pal Onder het motto ‘it giet mâl’ wilde Stefan van der Pal in juli 2020 de 200 kilometer lange friese elfstedentocht zwemmend volbrengen. Waarom? Vooral om geld op te halen voor Stichting Semmy, Make a Wish en Kika, maar ook om zijn eigen grenzen op te zoeken. Vanwege de toen geldende Corona maatregelen ging dit sportfeest jammergenoeg niet door, maar het grootste doel, het inzamelen van geld om zieke kinderen een betere toekomst te geven of hun allerliefste wens te laten vervullen, is ruimschoots gehaald: in totaal is er maar liefst 5368(!) euro aan runpoints bij elkaar gedoneerd. Namens Stefan en alle kinderen die dankzij jullie gedoneerde runpoints geholpen zijn: een hele grote dank!